U bevindt zich hier:

10×8 ombouw

Wilt u een voertuig met 10×8 of 10×4 ombouw huren of kopen? Dit doet u bij Veldhuizen B.V. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van allerlei bouwvoertuigen van uitstekende kwaliteit. Het is bij ons zelfs mogelijk om uw vrachtwagen, bijvoorbeeld van het merk Mercedes, te voorzien van een ombouw van 10×8 of 10×4.

Een wagen met 10×8 of 10×4 ombouw kopen of huren?

Afhankelijk van uw werkzaamheden bepaalt u of het kopen of huren van een wagen met 10×4 of 10×8 ombouw het meest geschikt is. Heeft u een eigen bedrijf waardoor u het bouwvoertuig vaak nodig heeft? Dan is kopen een goede optie. Heeft u de wagen slechts enkele keren nodig? Dan is huren de beste oplossing. Wat u ook wenst, wij bieden u altijd de juiste oplossing aan voor een wagen van bijvoorbeeld Mercedes met 10×8 ombouw.

Laat uw eigen vrachtwagen ombouwen

Veldhuizen B.V. is dé specialist wanneer u een vrachtwagen met 10×4 of 10×8 ombouw van bijvoorbeeld Mercedes wilt kopen of huren. U kunt daarnaast bij ons terecht voor het ombouwen van uw huidige vrachtwagen. Wij beschikken over alle onderdelen en kennis om uw vrachtwagen op een zo efficiënt mogelijke manier om te bouwen. In een persoonlijk gesprek voorzien we u graag van meer informatie over de mogelijkheden voor het ombouwen van uw asfaltkipper of andere vrachtwagens.

Occasions behoren tevens tot de mogelijkheden

U vindt in ons aanbod ook tweedehands wagens met een 10×4 of 10×8 ombouw van onder meer het merk Mercedes, die u kunt kopen. Dit aanbod aan occasions wisselt continu, waardoor u afhankelijk bent van de beschikbare modellen. Mogelijk zit er net het exemplaar tussen waar u naar zoekt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Of u nu kiest voor het kopen, huren of realiseren van een Mercedes met 10×8 of 10×4 ombouw, wij zorgen voor een resultaat dat aan uw wensen voldoet. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bel dan met een van onze specialisten in Groenekan, nabij Utrecht, via 088 6259 600.

Inloggen