U bevindt zich hier:

10×8 ombouw

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Wilt u een voertuig van bijvoorbeeld Mercedes met 10×8 of 10×4 ombouw huren of kopen? Dit doet u bij Veldhuizen B.V. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van allerlei voertuigen van uitstekende kwaliteit en helpen u ook met onze onderdelen en services om een ombouw te realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een ombouw van 10×8 of 10×4 van uw vrachtwagen van Mercedes.

Benieuwd welke truck perfect is voor jouw bedrijf?

Een wagen van Mercedes met 10×8 of 10×4 ombouw kopen of huren

Zowel het kopen als het huren van een Veldhuizen-truck met een 10×4 of 10×8 ombouw kan een uitstekende optie zijn. De keuze is aan u en is vaak afhankelijk van het type werkzaamheden dat u uitvoert. Heeft u een eigen bedrijf waardoor u het bouwvoertuig vaak nodig heeft? Dan is kopen een goede optie, omdat u het voertuig nog vaak kunt gebruiken. Heeft u de wagen slechts enkele keren nodig voor een kortere opdracht of project? Dan is huren de beste oplossing. U vindt bij ons altijd de juiste truckmodificatie van bijvoorbeeld Mercedes met 10×8 ombouw om te huren of te kopen. Zo bieden wij ook Widespread-modificaties aan.

Laat uw eigen vrachtwagen ombouwen

Veldhuizen B.V. is dé specialist wanneer u een vrachtwagen met 10×4 of 10×8 ombouw van bijvoorbeeld Mercedes wilt kopen of huren. U kunt daarnaast bij ons terecht voor het ombouwen van uw huidige vrachtwagen. Wij beschikken over alle onderdelen en kennis om uw vrachtwagen op een zo efficiënt mogelijke manier om te bouwen. De volgende modellen behoren tot de mogelijkheden:

U wordt door ons in een persoonlijk gesprek voorzien van meer informatie over de mogelijkheden voor het ombouwen van uw asfaltkipper of andere vrachtwagens. Wij denken graag met u mee over de beste optie.

Ook occasions behoren tot ons aanbod

U vindt in het aanbod van ons machinetransportbedrijf ook tweedehandswagens met een 10×4 of 10×8 ombouw van onder andere het merk Mercedes, die u kunt kopen. Dit aanbod aan occasions wisselt continu, waardoor u afhankelijk bent van de beschikbare modellen. Houd daarom zeker ons aanbod in de gaten als u op zoek bent naar een occasion, ook voor diepladertransport.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Of u nu kiest voor het kopen, huren of het zelf realiseren van een Mercedes met 10×8 of 10×4 ombouw of misschien wel een Volvo met ombouw, met onze hulp vindt u een passende oplossing. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bel dan met een van onze specialisten in Groenekan, nabij Utrecht, via 088 6259 600.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen