10 x 8

Wilt u een 10×4 of 10×8 bouwvoertuig aanschaffen, bijvoorbeeld van het merk Mercedes? Dit doet u bij Veldhuizen B.V. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van allerlei bouwvoertuigen van de hoogste kwaliteit. Het is zelfs mogelijk om uw vrachtwagen om te bouwen naar een 10×4 of 10×8. Onze specialisten geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Een 10×4 of10x8 van bijvoorbeeld Mercedes kopen of huren?

Afhankelijk van de werkzaamheden bepaalt u of het kopen of huren van een 10×4 of 10×8 het meest geschikt voor u is. Heeft u een eigen bedrijf en heeft u het bouwvoertuig vaak nodig? Dan doet u er verstandig aan om deze te kopen. Heeft u de 10×4 of 10×8, van bijvoorbeeld het merk Mercedes, slechts enkele keren nodig? Dan is het huren ervan de beste oplossing. Wat u ook wenst, Veldhuizen B.V. biedt altijd de juiste oplossing.

Bespaar op de kosten en bouw uw vrachtwagen om naar een 10×4 of 10×8

Veldhuizen B.V. is de specialist voor het kopen of huren van een 10×4 of 10×8 van bijvoorbeeld Mercedes, maar u kunt bij ons ook terecht voor het ombouwen van uw huidige vrachtwagen. Wij hebben alle onderdelen en kennis in huis om uw vrachtwagen op een zo efficiënt mogelijke manier om te bouwen. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Bekijk het wisselende aanbod occasions

U vindt in ons assortiment ook 10×4 of 10×8 occasions die u kunt aanschaffen. Dit aanbod wisselt continu en is afhankelijk van de beschikbare modellen. Vraag daarom altijd naar de beschikbare voertuigen, want misschien zit er net dat ene model tussen dat u zoekt.

Bel ons en ontdek de mogelijkheden

Of u nu kiest voor het kopen of huren van een splinternieuwe 10×4 of 10×8 van bijvoorbeeld het merk Mercedes, wij zorgen ervoor dat u de vrachtwagen krijgt die u wilt. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bel dan met een van onze specialisten via +31(0)346 259 600.

Bekijk ook