Volvo kipper

Realiseer met onze services en producten eenvoudig een ombouw van uw Volvo tot een wagen met een kipper. Deze sterke wagens vormen de perfecte basis voor het laden en vervoeren van zware materialen. Reken op de specialisten van Veldhuizen B.V. om u te voorzien van de juiste onderdelen en een persoonlijk advies voor een Volvo kipper.

Reduceer lostijd met de veelzijdige Volvo kipper

Met een Volvo kipper van ons machinetransportbedrijf reduceert u eenvoudig en efficiënt uw lostijd. U brengt de kar simpelweg in een schuine toestand waardoor uw lading direct uit de laadruimte schuift. U hoeft dus niet langer uw lading met de hand uit de bak te scheppen om op locatie te lossen. Of u nu werkzaam bent in de agrarische sector, transportsector of de bouwsector, een kipper is een onmisbare oplegger om te kopen voor uw activiteiten. Laadt uw materialen in deze BE opleggers en vervoer ze naar elke werkplaats.

Vraag ons om een advies op maat voor uw bedrijf

Kies er dus voor om een Volvo kipper aan te schaffen of te realiseren als u op zoek bent naar een betrouwbare laadruimte voor elk project. U kunt bij ons ook een oplegger huren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 088 6259 600. Onze specialisten denken graag met u mee over de juiste wagens voor uw bedrijf.

Inloggen