U bevindt zich hier:

Asfaltkipper

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige asfaltkipper of ander transport, bent u bij Veldhuizen B.V. aan het juiste adres. Wij verzorgen de verkoop, verhuur en leasing van veel verschillende soorten transportoplossingen. Hierbij moet u denken aan aanhangwagens, opleggers en zelfs asfaltkippers. Voor de juiste oplossingen rondom transport, kunt u dus zeker bij ons terecht.

Een asfaltkipper voor de scherpste prijs

Om de juiste asfaltkipper te vinden kunt u kijken tussen ons aanbod aan voertuigen. Heeft u het voertuig voor een langere tijd nodig? Dan kan het verstandig zijn om een kijkje te nemen tussen onze occasions beschikbaar voor de verkoop. Met jarenlange ervaring kunnen we u altijd goed adviseren over wat de beste optie is in uw specifieke situatie. U vindt daarom ook diverse diepladers voor uw groot transport in ons assortiment. Zo kunt u uw projecten zonder zorgen met gedegen materiaal uitvoeren. Daarnaast bieden we u diverse services en onderdelen om zelf uw vervoer aan te passen en een 10×8 ombouw te realiseren. Dit doen wij voor onder andere de volgende merken:

Benieuwd welke asfaltkipper perfect is voor jouw behoeften?

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij Veldhuizen B.V. denken we altijd graag met u mee over de beste oplossingen voor uw vraag. Wilt u de mogelijkheden van een truckmodificatie bespreken of een afspraak maken om langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 088 6259 600. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden altijd zorgvuldig al uw vragen.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen