U bevindt zich hier:

Scania kipper

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Scania is een vertrouwd merk in de transportsector, en met een kipper van dit merk weet u zeker dat u al uw werkzaamheden zorgeloos uit kunt voeren. U vindt bij Veldhuizen B.V. een gevarieerd aanbod aan kippers en ombouwmogelijkheden. Kies voor een kipper op uw wagen van Scania om zware ladingen met gemak naar de juiste locatie te vervoeren.

Benieuwd welke Scania kipper perfect is voor jouw behoeften?

Wij realiseren voor elke Scania een passende kipper

Het is bij ons machinetransportbedrijf mogelijk om zowel voor een reeds gebouwde kipper te kiezen, als zelf een ombouw te realiseren voor uw wagen. Kies voor een 10×8 ombouw of houdt het compact met een 6×2 ombouw. Vertrouw op onze service en jarenlange ervaring om een passende ombouw voor u te vinden en te realiseren. Wenst u een kipper op een wagen van een ander merk dan Scania? U vindt bij ons onder andere:

Daarnaast rekent u op onze kennis en service wanneer u reserveonderdelen nodig heeft voor uw kipper. Ons team is u graag van dienst.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Wij voorzien u graag van meer informatie over mogelijkheden voor het realiseren van een kipper op uw Scania. Laat ons weten wat uw eisen zijn en met wat voor werkzaamheden u zich bezighoudt door contact op te nemen met ons team. Bel naar 088 6259 600, u ontvangt dan van ons een persoonlijk advies.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen