U bevindt zich hier:

Mercedes kipper

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Mercedes maakt de perfecte kipper voor elk project. Gebruik deze oplegger om snel en eenvoudig te lossen op iedere werkplaats. U vindt bij Veldhuizen B.V. diverse kippers van dit merk, maar het is ook mogelijk om zelf een ombouw van uw Mercedes te realiseren. Maak gebruik van onze voorradige onderdelen en services en ontvang een product op maat voor uw bedrijf. 

Benieuwd welke Mercedes kipper perfect is voor jouw behoeften?

Snel laden en lossen met een Mercedes kipper

U bespaart met een kipper veel tijd. Deze handige kar maakt het mogelijk om uw lading snel te laden en te lossen met de hulp van een kantelsysteem. Profiteer van de lange levensduur van de stalen vloer en voorkom beschadigingen tijden het schuiven van uw lading. Heeft u een wagen van een ander merk dan Mercedes en wilt u hier een kipper op laten maken? U vindt bij ons ook de volgende andere kippers:

Ook deze kunt u volledig gemonteerd aanschaffen. U kunt er ook voor kiezen om zelf een ombouw te realiseren of de ombouw middels onze services te verwezenlijken. 

Vertrouw op onze jarenlange ervaring

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Mercedes en wilt u hier een kipper voor aanschaffen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bel naar 088 6259 600 zodat we een plan op maat voor u kunnen bedenken. Vertrouw op onze jarenlange specialisatie in machinetransport om van uw project een waar succes te maken.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen