U bevindt zich hier:

Veldhuizen trucks

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

U rekent op Veldhuizen voor de levering van een breed assortiment aan diverse trucks. Wij voorzien u van alle wagens en opleggers die uw bedrijf nodig heeft om alle werkzaamheden zorgeloos uit te kunnen voeren. Daarnaast rekent u op de specialisten van Veldhuizen voor het ombouwen van verschillende trucks.

Benieuwd welke truck perfect is voor jouw bedrijf?

Kies voor Veldhuizen voor het leveren en ombouwen van trucks

Veldhuizen B.V. is gespecialiseerd in het leveren en ombouwen van diverse trucks. Reken op ons team wanneer u een 10×8 of 10×4 ombouw wenst. Daarnaast vindt u bij ons een ruime variatie aan BE-opleggers om te huren. Deze vormen de ideale oplossing voor kortlopende projecten. Heeft u onze opleggers veel vaker nodig? Kies er dan voor om een van onze BE-opleggers te kopen zodat u deze altijd bij de hand heeft. Ons team staat ook voor u klaar met diverse services om uw trucks van het juiste onderhoud te voorzien.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de trucks van Veldhuizen? U kunt altijd contact met ons team opnemen door te bellen naar 088 6259 600. Wij vertellen u graag meer over onze producten en diensten. Bent u op zoek naar een specifieke oplegger of lichtgewicht aanhangwagen? Vertel ons meer over uw wensen en wij stellen een persoonlijk plan van aanpak op dat past bij de werkzaamheden die u dagelijks verricht.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen