U bevindt zich hier:

Truck modificatie

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Vertrouw op Veldhuizen B.V. om een truck modificatie te realiseren die perfect aansluit op uw wensen. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in huis om van elk project een succes te maken. Uw wensen vormen altijd de basis voor onze truck modificatie. Zo ontvangt u altijd een eindproduct wat u helpt om efficiënt te werken. 

Benieuwd welke truck modificatie perfect is voor jouw behoeften?

Wij verzorgen een truck modificatie voor voertuigen van diverse merken

U kunt bij ons machinetransportbedrijf kiezen uit diverse truck modificaties. Laat ons team een ombouw realiseren of kies voor een truck modificatie in de vorm van een widespread-montage. Zo wordt uw vrachtwagen, oplegger volledig of BE-combinatie op maat gemaakt naar uw wensen. Dit doen wij voor de volgende merken:

  • DAF
  • Iveco
  • Mercedes
  • Renault
  • Scania
  • Volvo

Ons team denkt graag met u mee. U bent van harte welkom om met onze specialisten in gesprek te gaan. Vertel hen meer over uw wensen en werkzaamheden zodat zij een truck modificatie zoals een asplaatsing kunnen realiseren die aansluit op uw bedrijf.

Vraag advies op maat aan onze specialisten

Kies voor een truck modificatie van Veldhuizen B.V. om een product op maat te ontvangen. Dankzij onze ervaring binnen de landbouwsector, bouwsector en transportsector snappen we wat u nodig heeft. Neem contact met ons op en bel naar 088 6259 600 voor persoonlijk advies over de ombouw van uw truck. 

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen