U bevindt zich hier:

Diepladertransport

Veldhuizen B.V. biedt diverse mogelijkheden voor diepladertransport aan. Bij ons kunt u voor uw transport een dieplader huren, leasen of kopen. Sinds onze oprichting in 1978 specialiseren wij ons in deze transportwagens, waardoor u verzekerd bent van jarenlange kennis en ervaring in dit vakgebied. Wij voorzien u graag van advies.

Gaat u huren, leasen of kopen voor uw diepladertransport?

Afhankelijk van de wensen die u hebt en de eisen die u aan uw dieplader voor transport stelt, bieden we u bij Veldhuizen B.V. verschillende mogelijkheden aan. Door het diverse aanbod aan mogelijkheden voor diepladertransport, vindt u altijd wel een transportwagen met de gewenste specificaties voor de juiste prijs. We bieden u drie opties aan wanneer u voor uw transport een dieplader nodig heeft:
  • Huur de wagen van uw keuze.
  • Kies voor een leasewagen.
  • Koop een nieuwe of tweedehands wagen.
Ons team, dat voor u klaar staat in Groenekan, nabij Utrecht, heeft uitstekende kennis van zaken. Daarom kunnen we u een helder advies geven met betrekking tot uw benodigdheden voor diepladertransport. Hierbij staan uw toepassing, wensen en eisen altijd centraal. Op deze manier vindt u de beste dieplader voor uw transport, of dit nu een nieuw model of een diepladeroccasion is.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op

Bekijk online alvast welke diepladers te koop en te huur aangeboden worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot diepladertransport? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088 6259 600. Onze medewerkers staan u vanuit Groenekan, nabij Utrecht, graag te woord en beantwoorden met plezier uw vragen.

Inloggen