U bevindt zich hier:

DAF kipper

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

De vertrouwde kwaliteit van DAF biedt de ideale basis voor een kipper. U vindt bij ons diverse soorten kippers op diverse wagens van dit merk. Kies voor een grote ombouw waarmee u gemakkelijk al uw materiaal vervoert of profiteer van de wenbaarheid van een kleiner model. Met een ombouw van Veldhuizen B.V. haalt u alles uit uw DAF. 

Benieuwd welke DAF kipper perfect is voor jouw behoeften?

Kies voor een gemonteerde DAF kipper of realiseer zelf een ombouw

U heeft bij ons de keuze uit diverse asfaltkippers. Daarnaast vindt u bij ons zandkippers die zowel te koop als te huur worden aangeboden. Deze kipper kunnen wij volledig gemonteerd leveren, maar het is ook mogelijk om bij ons alle onderdelen te bestellen die u nodig heeft om de ombouw van uw DAF zelf te realiseren. Ons machinetransportbedrijf beschikt over een breed assortiment aan kwalitatieve onderdelen. Wilt u juist een gesloten oplegger huren voor uw volgende project? Ook dan rekent u op onze ervaren specialisten om u van een passende wagen te voorzien. Daarnaast vindt u bij ons diverse oprijwagens van DAF. 

Ga in gesprek met onze specialisten over de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de ombouwmogelijkheden van uw DAF en wilt u deze van een kipper voorzien? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we een plan op maat voor u kunnen opstellen. Bereik ons telefonisch door te bellen naar 088 6259 600. Vertel ons meer over uw werkzaamheden en uw bedrijf en laat onze specialisten met u meedenken over een passende oplossing.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen