U bevindt zich hier:

Dieplader te koop

Bij Veldhuizen B.V. staat dankzij het ruime aanbod altijd wel een geschikte dieplader te koop. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1978 specialiseren wij ons al in deze voertuigen, waardoor we telkens weer een mooie selectie beschikbaar stellen. Hierbij bent u altijd zeker van uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Op zoek naar een dieplader die te koop staat voor groot transport?

Voor groot transport is een dieplader in de meeste gevallen zeer geschikt. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte dieplader die te koop staat, is Veldhuizen B.V. uw partner. Wij bieden een ruim en divers assortiment aan, waardoor u veel keuze heeft voor uw diepladertransport. Afhankelijk van uw toepassing en budget, bekijken we samen welk exemplaar het meest geschikt is. Naast een nieuwe dieplader, kunt u ook bij ons terecht voor occasions die te koop worden aangeboden.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het selecteren van de juiste dieplader uit ons aanbod dat te koop staat? Of heeft u een vraag over onze andere bouwvoertuigen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 6259 600. We voorzien u dan van een gedegen advies, waarbij uw wensen en eisen altijd centraal staan. Daarnaast bieden we bij ons bedrijf in Groenekan, nabij Utrecht, altijd de beste service en onderdelenlevering.

Inloggen