U bevindt zich hier:

Dieplader te koop

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Bij Veldhuizen B.V. staat altijd wel een geschikte dieplader te koop, geschikt voor groot transport en zware ladingen. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1978 specialiseren wij ons al in deze voertuigen, waardoor we telkens weer een mooie selectie beschikbaar stellen. Hierbij bent u altijd zeker van uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. 

Bent u op zoek naar een dieplader die te koop staat voor groot transport?

Diepladers zijn ideaal voor het vervoeren van bouwmachines, landbouwvoertuigen, en andere zware apparatuur. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte dieplader die te koop staat, zijn wij uw partner. Ons machinetransportbedrijf biedt een ruim en divers assortiment aan. Ons aanbod omvat een breed scala aan diepladers, elk met hun eigen unieke kenmerken en capaciteiten. Wij verzekeren u van een dieplader die aansluit bij uw specifieke eisen, of het nu gaat om een kleinere lading of om zwaar en omvangrijk materieel. Naast een nieuwe dieplader, kunt u ook bij ons terecht voor dieplader occasions die te koop worden aangeboden.

Benieuwd welke dieplader perfect is voor jouw behoeften?

Neem contact met ons op voor een geschikte wagen

Wilt u meer weten over het selecteren van de juiste dieplader uit ons aanbod dat te koop staat? Of heeft u een vraag over een van onze andere Veldhuizen-trucks? Neem dan contact met ons op. We voorzien u dan van een gedegen advies, waarbij uw wensen en eisen altijd centraal staan. Daarnaast bieden we bij ons bedrijf in Groenekan, nabij Utrecht, altijd de beste service en onderdelenlevering.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen