U bevindt zich hier:

BE oplegger te huur

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Een BE-oplegger staat te huur bij Veldhuizen B.V. Wij hebben een ruim aanbod aan zeer betaalbare opleggers. Wij hebben sinds onze start in 1978 een ruime expertise opgebouwd in transportwagens, zoals opleggers. Met onze huurvloot van 350 opleggers kunnen wij u uitstekend van advies dienen en vindt u altijd de juiste oplegger om voor uw project te huren. 

Een geschikte BE-oplegger die te huur staat bij ons bedrijf

Ons machinetransportbedrijf heeft altijd wel een geschikte BE-oplegger te huur voor uw project. Dit type wagen dankt zijn naam aan het feit dat u dient te beschikken over rijbewijs BE om de oplegger te mogen huren en ermee te rijden. U treft in ons aanbod allerlei soorten opleggers aan, waaronder reeds gebruikte opleggers. Welke van deze BE-opleggers past het beste bij uw doelstelling, maar ook bij uw begroting? We staan voor u klaar om u hierover te adviseren. Graag helpen we u verder bij het kiezen voor een bepaalde oplegger die u bij ons kunt huren. Zoekt u een lichtere aanhangwagen? Kies dan voor onze lichtgewicht aanhangwagen. Onze medewerkers hebben daarbij altijd oog voor uw specifieke wensen en eisen. Ook na het tekenen van het huurcontract voor de oplegger staan we voor u klaar met onze gedegen service en onderdelenlevering, ook wanneer u kiest voor een dieplader voor transport.

Benieuwd welke BE oplegger perfect is voor jouw behoeften?

Stel ons uw vragen over het huren van een oplegger

Heeft u nog vragen een BE-oplegger die bij ons te huur is of zoekt u specifieke onderdelen? Onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 088 6259 600. Wij vertellen u graag meer over het huren van een oplegger, of een van onze andere Veldhuizen-trucks, en voorzien u van persoonlijk advies.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen