U bevindt zich hier:

Oplegger gebruikt

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Een oplegger die al eerder is gebruikt, koopt u bij Veldhuizen B.V. Wij bieden u een ruim aanbod aan occasions aan, zodat de kans groot is dat u vindt wat u zoekt. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1978, hebben wij ons toegelegd op het leveren van opleggers met een lange levensduur. Zelfs als u een oplegger koopt die eerder is gebruikt, profiteert u van een levensduur tot wel dertig jaar! 

Benieuwd welke oplegger perfect is voor jouw behoeften?

Een oplegger die gebruikt is maar in goede staat verkeert aanschaffen

Wat voor gebruikte oplegger past bij uw budget? En wat voor model zoekt u, bijvoorbeeld een trekker-oplegger? In ons ruime aanbod aan occasions hebben we alle specificaties van de diverse wagens toegevoegd. Onze vakkundige medewerkers kunnen u uiteraard van een helder advies voorzien, waarbij uw toepassingen, wensen en eisen voorop worden gesteld. Bovendien staan we bij Veldhuizen B.V. voor uitstekende service en goede onderdelenlevering: ook wanneer u een oplegger koopt die reeds is gebruikt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze opleggers

Wilt u meer weten over de aankoop van een oplegger die al eerder is gebruikt? We informeren u graag over de mogelijkheden. Wist u dat u voor vervoer met een oplegger rijbewijs BE nodig heeft? Ook hierin voorzien we u graag van advies. Bel naar ons kantoor in Groenekan, nabij Utrecht, via 088 6259 600. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van praktisch advies over de keuze en het gebruik van onze reeds gebruikte voortuigen.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen