U bevindt zich hier:

Dieplader occasion

Voor een dieplader occasion kunt u terecht bij Veldhuizen B.V. In ons ruime assortiment aan wagens vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Sinds de start van ons bedrijf in 1978 hebben we ons gespecialiseerd in diepladers en andere typen wagens. Onze specialiteit is een hoog laadvermogen met rijbewijs B-E en een sterke constructie met een lange levensduur. We kunnen u uitstekend adviseren over de beste keuze.

Dieplader occasion bij Veldhuizen B.V.

Afhankelijk van uw doel en budget kiest u voor een dieplader occasion die precies bij u past. In het ruime assortiment aan occasions kunt u alle specificaties bekijken van de diverse diepladers die wij aanbieden. Met onze ervaring van reeds 5000 B-E opleggers en brede kennis van zaken kunnen we u uiteraard van een helder advies voorzien. Ook kunnen wij u gebruikte trekkers en opleggers aanbieden. Bovendien bent u bij Veldhuizen B.V. verzekerd van de beste service en onderdelenlevering. Voor vervoer met een dieplader heeft u een speciaal rijbewijs nodig. Daarom geven we u graag meer informatie over het rijbewijs BE.

Contact

Wilt u meer informatie over een dieplader occasion of wilt u eens van gedachten wisselen welke dieplader voor uw doelstellingen het meest geschikt is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 088 6259 600 dan helpen we u graag verder.

Bekijk ook

Inloggen