U bevindt zich hier:

Dieplader occasion

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Voor een dieplader occasion kunt u terecht bij Veldhuizen B.V. In ons ruime assortiment aan wagens vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Sinds de start van ons bedrijf in 1978 hebben we ons gespecialiseerd in diepladers en andere typen wagens. Onze specialiteit is een hoog laadvermogen met rijbewijs B-E en een sterke constructie met een lange levensduur. Vertrouw op ons advies om de beste keuze te maken.

Benieuwd welke truck perfect is voor jouw behoeften?

Dieplader occasion bij Veldhuizen B.V.

Afhankelijk van uw doel en budget kiest u voor een passende dieplader occasion. In ons ruime assortiment aan occasions kunt u alle specificaties bekijken van de diverse diepladers die wij aanbieden. Met onze ervaring, 5000 B-E opleggers en brede kennis van zaken, kunnen we u uiteraard van een helder advies voorzien. Daarnaast vindt u bij ons gebruikte BE-trekkers. U kunt ook bij ons terecht voor gebruikte opleggers. Bovendien bent u bij Veldhuizen B.V. verzekerd van de beste service en onderdelenlevering. Voor transport met een dieplader heeft u een speciaal rijbewijs nodig. Daarom geven we u graag meer informatie over het rijbewijs BE.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over een dieplader occasion of wilt u eens van gedachten wisselen welke dieplader van ons machinetransportbedrijf voor uw doelstellingen het meest geschikt is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 088 6259 600 dan helpen we u graag verder.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen