U bevindt zich hier:

Lichtgewicht aanhangwagen

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Koop bij ons een lichtgewicht aanhangwagen om al uw goederen en materialen gemakkelijk van punt A naar punt B te vervoeren. Dankzij het lage gewicht van deze aanhangers combineert u ze met vrijwel elk voertuig. Kies deze aanhangwagen zowel voor lichter transport binnen uw bedrijf als voor particuliere doeleinden. 

Benieuwd welke lichtgewicht aanhanger perfect is voor jouw behoeften?

Onze lichtgewicht aanhangwagen voor particulier en professioneel gebruik

Met een lichtgewicht aanhangwagen vervoert u eenvoudig de meest uiteenlopende goederen. U kunt deze aanhangwagens besturen met een B-rijbewijs. Dit maakt de aanhangers extra toegankelijk, zowel voor professionals als particulieren met een verhuiswagen, bijvoorbeeld. Combineer de wagen eventueel met de realisatie van een 3,85T trekhaak op uw voertuig in het geval dat u nog geen trekhaak heeft. Onze specialisten helpen u hier graag bij. Bent u juist op zoek naar een aanhangwagen voor zwaarder transport? Kies dan voor onze trekker-oplegger waarmee u zware ladingen efficiënt vervoert. 

Informeer bij ons naar een passende oplossing

Bij Veldhuizen B.V. voorzien we u altijd graag van een passende oplossing voor uw werkzaamheden of activiteiten. Reken op ons team om u te voorzien van persoonlijke service. Heeft u interesse in onze lichtgewicht aanhanger of bent u op zoek naar een andere transportoplossing? Neem dan contact met ons op en bel naar 088 6259 600. Wij denken graag met u mee over het beste voertuig of de beste ombouw voor u. 

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen