U bevindt zich hier:

BE opleggers

Veldhuizen Wagenbouw biedt diverse opties wanneer u BE opleggers nodig hebt: u kunt ze bij ons huren, leasen en kopen tegen betaalbare tarieven. Sinds onze begindagen in 1978 hebben wij ons toegelegd op opleggers met een lage laadvloer en het hoogste laadvermogen met rijbewijs B-E. Met die jarenlange ervaring zijn onze medewerkers u graag van dienst met een helder en eerlijk advies.

Een wagen huren, leasen of kopen

Het brede klantenbestand van Veldhuizen Wagenbouw heeft veel verschillende wensen en eisen met betrekking tot BE opleggers. Daarom bieden we niet slechts diverse wagens met verschillende afmetingen en prijzen, maar richten we ons ook op verschillende wijzen van levering van opleggers. U kunt deze bij ons:

  • Voor een kortere periode huren.
  • Voor een langere periode leasen.
  • Voor permanent gebruik aanschaffen.

Veldhuizen Wagenbouw heeft gediplomeerde medewerkers in huis die u graag op gedegen wijze adviseren over de mogelijkheden van BE opleggers. Dit type wagens dankt zijn naam aan het feit dat u een rijbewijs BE nodig hebt om het voertuig te mogen besturen. Wij informeren u hier graag over. Tot slot kunt u bij Veldhuizen Wagenbouw tevens terecht voor de beste service en onderdelenlevering.

Contactinformatie

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over BE opleggers en onze mogelijkheden.

Bekijk ook:

Inloggen