U bevindt zich hier:

BE opleggers

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Veldhuizen B.V. biedt diverse opties wanneer u BE-opleggers nodig hebt: u kunt ze bij ons huren, leasen en kopen tegen betaalbare tarieven. Sinds onze begindagen in 1978 hebben wij ons toegelegd op opleggers met een lage laadvloer en het hoogste laadvermogen met rijbewijs BE. Met die jarenlange ervaring zijn onze medewerkers u graag van dienst met een helder en eerlijk advies. 

BE-opleggers huren, leasen of kopen

Ons brede klantenbestand heeft veel verschillende wensen en eisen met betrekking tot BE-opleggers. Daarom bieden we niet slechts diverse opleggers met verschillende afmetingen en prijzen, maar richten we ons ook op verschillende wijzen van levering. U kunt een BE-oplegger bij ons:

  • Voor een kortere periode huren;
  • Voor een langere periode leasen;
  • Voor permanent gebruik aanschaffen
  • Als occassion aanschaffen.

We hebben gediplomeerde medewerkers in huis die u graag op gedegen wijze adviseren over de mogelijkheden van BE-opleggers, bijvoorbeeld voor machinetransport. Dit type opleggers dankt zijn naam aan het feit dat u een rijbewijs BE nodig hebt om het voertuig te mogen besturen die je oplegger trekt. Wij informeren u hier graag over. 

Een BE-oplegger als occasion aanschaffen

Bent u op zoek naar een occasion BE-oplegger om aan te schaffen voor uw volgende project of opdracht? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons terecht. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment waardoor er altijd een BE-oplegger occasion tussen zit die bij u past. Deze opleggers die u gebruikt met rijbewijs BE zijn reeds gebruikt, maar van uitstekende kwaliteit. Dankzij de lange levensduur van elke BE-oplegger die u bij ons kunt aanschaffen, weet u zeker dat ook uw occasion u lang van dienst zal zijn. U kunt ons ook een 3,85T trekhaak voor uw BE-oplegger occassion laten realiseren. Tot slot kunt u bij ons machinetransportbedrijf terecht voor de beste service en onderdelenlevering. Zo houdt u uw occasion in topconditie en gaat uw BE-oplegger langer mee.

Benieuwd welke BE oplegger perfect is voor jouw behoeften?

Neem contact met ons op voor meer informatie over een BE-oplegger

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over opleggers voor rijbewijs BE en onze servicemogelijkheden, zoals asplaatsing. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met onze medewerkers door te bellen naar 088 6259 600. We staan klaar met onze Veldhuizen-trucks, ideaal voor transport.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen