U bevindt zich hier:

Trekker-oplegger

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Een trekker-oplegger vindt u bij Veldhuizen B.V. U heeft de mogelijkheid om tegen een betaalbaar tarief een voertuig bij ons te huren, leasen of kopen. Vanuit onze jarenlange ervaring met dergelijke wagens, opgebouwd sinds onze oprichting in 1978, kunnen we u uitstekend adviseren over de beste keuze voor een trekker-oplegger. 

De juiste trekker-oplegger voor uw groot transport

Voor groot transport is een trekker-oplegger een geschikt vervoermiddel. Veldhuizen B.V. biedt u op dit gebied tal van mogelijkheden aan. We bieden niet alleen een ruim aanbod aan wagens met verschillende afmetingen en prijzen aan, maar we richten ons ook op de duur van de periode, gedurende welke u de trekker-oplegger wilt gebruiken.

  • Voor kortere periodes kiest u voor het huren van een oplegger.
  • Voor langere periodes biedt leasen uitkomst.
  • Voor permanent gebruik besluit u om te kopen.

Benieuwd welke trekker-oplegger perfect is voor jouw behoeften?

Informeer naar alle mogelijkheden

We adviseren u over de diverse mogelijkheden wanneer u een trekker-oplegger nodig heeft. Zo informeren we u graag over de koop-, lease- en verhuurmogelijkheden, maar ook over de zaken die hierbij komen kijken. Wist u bijvoorbeeld dat een BE-rijbewijs nodig is om een trekker te besturen? Wilt u meer informatie ontvangen omtrent onze dienstverlening? Schroom dan niet om contact met ons kantoor in Groenekan, nabij Utrecht, op te nemen via 088 6259 600.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen