U bevindt zich hier:

BE trekker

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Een BE-trekker vindt u bij Veldhuizen B.V. van de hoogste kwaliteit. Sinds 1995 bouwen wij onze trekkers met een mechanische compressor, wat zorgt voor een betrouwbare en duurzame reminstallatie. Dit maakt onze trekkers niet alleen efficiënt, maar garandeert ook een langere levensduur. Wij bieden u de flexibiliteit om een BE-trekker te huren, te leasen of tweedehands aan te schaffen tegen concurrerende prijzen. Onze diensten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, ongeacht of u op zoek bent naar een nieuw of tweedehands model. 

Een (tweedehands) BE-trekker kunt u bij ons kopen, leasen of huren

Wanneer u een geschikte BE-trekker wilt kopen, huren of leasen, zowel nieuw als tweedehands, biedt ons transportbedrijf diverse mogelijkheden. We hebben niet alleen een ruim aanbod aan trekkers voor machinetransport van verschillende afmetingen en prijzen, maar we richten ons eveneens op de tijdsduur waarvoor u een trekker nodig hebt:

  • U kunt een tweedehands BE-trekker huren: ideaal voor korte projecten of eenmalige taken;
  • Lease een trekker: een uitstekende keuze voor langdurige projecten, waarbij u profiteert van lagere maandelijkse kosten.
  • Koop een BE-trekker: voor permanente toevoeging aan uw vloot, met de garantie van kwaliteit en duurzaamheid.

Graag geven we u meer informatie over de diverse mogelijkheden, waarbij we uw wensen en eisen optimaal in het oog houden. Ook informeren we u graag over rijbewijs BE, dat noodzakelijk is om grote voertuigen te besturen en over de opties van onze service en onderdelenlevering.

Benieuwd welke BE-trekker perfect is voor jouw behoeften?

Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden

Heeft u vragen voor ons over het huren of kopen van een tweedehands BE-trekker of andere occasions, dan nodigen we u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen. Hiervoor kunt u ons bedrijf telefonisch bereiken door te bellen naar 088 6259 600. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze Veldhuizen-trucks.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen