U bevindt zich hier:

BE trekker

Een BE trekker vindt u ook tweedehands bij Veldhuizen B.V. van de hoogste kwaliteit. Bij ons huurt, leaset of koopt u een voertuig voor een betaalbare prijs. Wij bouwen sinds 1995 alle trekkers met een mechanische compressor. Hierdoor heeft de reminstallatie een lange levensduur. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Een BE trekker kunt u bij ons kopen, leasen of huren

Veldhuizen B.V. biedt diverse mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een geschikte BE trekker, zowel nieuw als tweedehands. We hebben niet alleen een ruim aanbod aan trekkers van verschillende afmetingen en prijzen, maar we richten ons eveneens op de tijdsduur waarvoor u een trekker nodig hebt:
  • U kunt een tweedehands BE trekker huren voor een korte periode;
  • Bij langere periodes kan leasen een goede oplossing zijn;
  • Voor permanent gebruik kunt u een trekker aanschaffen.
Graag geven we u meer informatie over de diverse mogelijkheden, waarbij we uw wensen en eisen optimaal in het oog houden. Ook informeren we u graag over rijbewijs BE, dat noodzakelijk is om grote voertuigen te besturen en over de opties van onze service en onderdelenlevering.

Vragen aan Veldhuizen B.V.

Heeft u vragen voor ons over een tweedehands BE trekker of andere occasions, dan nodigen we u uit om vandaag nog contact met ons op te nemen. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar 088 6259 600. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bekijk ook eens:

Inloggen