U bevindt zich hier:

Opleggers BE

Bij Veldhuizen Wagenbouw zijn opleggers in de categorie BE beschikbaar voor verhuur, lease en verkoop. Wij hanteren hiervoor scherpe prijzen. Al vanaf 1978 ligt ons specialisme op het gebied van diepladers en opleggers met een lage laadvloer en het hoogste laadvermogen met rijbewijs B-E. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om u optimaal te adviseren.

Diverse mogelijkheden

Veldhuizen Wagenbouw biedt haar klanten veel verschillende mogelijkheden met betrekking tot opleggers in de categorie BE. Iedere klant heeft immers weer andere doelstellingen, eisen en een ander budget. Daarom bieden we diverse wagens met verschillende afmetingen en prijzen aan, maar zijn we er ook op gericht om optimaal tegemoet te komen aan de periode waarvoor u een oplegger nodig hebt:
  • U kunt de oplegger van uw keuze huren.
  • U kunt kiezen voor een leasewagen.
  • U kunt direct kijken welke occasions er te koop zijn.
Onze medewerkers informeren u graag over opleggers in de categorie BE, en natuurlijk ook over het rijbewijs dat u nodig hebt om een dergelijk voertuig te mogen besturen. Tevens biedt Veldhuizen Wagenbouw u een uitstekende service en onderdelenlevering.

Contactgegevens

Neem vandaag nog contact met ons op indien u meer wilt weten over opleggers in categorie BE de mogelijkheden die wij bieden:

Bekijk ook:

Inloggen