U bevindt zich hier:

Asplaatsing

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Reken op de professionals van ons bedrijf om de juiste asplaatsing voor uw voertuig te realiseren. Wij beschikken over tientallen jaren aan ervaring met het plaatsen en wijzigen van diverse assen. Vertrouw op de specialisatie van Veldhuizen B.V. met transport binnen onder andere de landbouw en bouwsector om van elke ombouw een succes te maken. 

Benieuwd welke truck perfect is voor jouw behoeften?

De juiste asplaatsing geeft u toegang tot nieuwe laadvermogens

U vindt in ons assortiment diverse soorten assen met uiteenlopende laadvermogens, voordelen en toepassingen. In overleg met ons team wordt de beste asplaatsing voor uw voertuig en uw werkzaamheden bepaald. Zo kunt u met een juiste asplaatsing bijvoorbeeld een zandkipper realiseren. Daarnaast vertrouwt u op ons voor diverse andere truckmodificaties. Wilt u ook uw chassis laten optimaliseren? Kies dan voor een 10×8 ombouw, bijvoorbeeld. Dit alles is slechts een greep uit de mogelijkheden. Veldhuizen B.V. realiseert de meest uiteenlopende modificaties met verschillende toepassingen voor u.

Optimaliseer uw voertuig met onze diensten

Profiteer van meer laadvermogen met nieuwe asplaatsing door ons team. Bent u benieuwd welke plaatsing uw voertuig optimaliseert? Neem contact met ons op voor meer informatie en bel naar 088 6259 600. Wij denken graag met u mee over een geschikte plaatsing van een passende as en bieden diverse andere onderdelen om uw wagen mee te verrijken.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen