U bevindt zich hier:

3,85T trekhaak

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Wilt u graag een 3,85T trekhaak laten monteren op uw bedrijfswagen? Kies dan voor de uitstekende service en kwalitatieve materialen van Veldhuizen B.V. Met deze trekhaak kunt u diverse aanhangers meenemen en extra materiaal vervoeren tijdens uw werkzaamheden. Laat eventueel een treeplank toevoegen voor een kleine meerprijs en maak de bedrijfswagen compleet. 

Benieuwd welke truck perfect is voor jouw bedrijf?

Een 3,85T trekhaak van hoge kwaliteit voor elke lading

Laat ons team een 3,85 trekhaak monteren voor bijvoorbeeld uw bedrijfsauto of verhuiswagen en neem zware ladingen voortaan met gemak mee. Sluit de BE-trailers die te koop staan bij ons bedrijf eenvoudig aan om allerlei materialen te vervoeren. Bent u op zoek naar een langere trailer in de vorm van een BE-oplegger? Ook deze vindt u in ons assortiment. Met al deze trailers benut u de 3,85T trekhaak ten volle. U bent bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ons team bevestigt de trekhaak met grote zorg en selecteert enkel onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo heeft u nog jarenlang plezier van uw nieuwe trekhaak.

Vraag om meer informatie bij onze specialisten

Is een 3,85T trekhaak de ideale oplossing voor uw bedrijfswagen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak voor de montage van de trekhaak te maken. Ons team denkt graag met u mee. Om een afspraak te maken of meer informatie over dit onderdeel op te vragen, kunt u ons bellen via 088 6259 600.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen