U bevindt zich hier:

Machinetransport

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Veldhuizen B.V. is de specialist in wagens voor machinetransport. Bij ons is het mogelijk om vrijwel elk type wagen te huren, te leasen en te kopen. Sinds onze start in 1978 hebben we ons gespecialiseerd in opleggers met een lage laadvloer en een hoog laadvermogen met rijbewijs BE. Wij geven u hierover graag een uitstekend advies. 

De mogelijkheden tot machinetransport bij ons bedrijf

Afhankelijk van uw vereisten, biedt ons machinetransportbedrijf diverse mogelijkheden voor machinetransport. Bij ons kunt u Veldhuizen-trucks voor machinetransport huren, leasen en kopen. Met onze ervaring van meer dan 5000 BE-opleggers en uitstekende kennis van zaken, kunnen we u een helder advies geven over optimaal transport van machines. Uw doelstellingen, wensen en eisen staan daarbij altijd voorop. In een helder overzicht kunt u de afmetingen en prijzen van onze wagens, zoals onze BE-trekkers, bekijken. Bovendien garanderen we u alleen de beste service en onderdelenlevering.

Benieuwd welke truck perfect is voor jouw behoeften?

Neem contact met ons op en verken de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden die wij bieden voor machinetransport? Bij ons staan we klaar om u uitgebreide informatie te verstrekken over ons aanbod van machinetransportdiensten en de beschikbaarheid van onze gebruikte wagens, waaronder onze diepladeroccasions. Heeft u vragen of wilt u meer weten, schroom dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen