U bevindt zich hier:

Oplegger kopen

Een oplegger kopen doet u bij Veldhuizen B.V. in Groenekan, nabij Utrecht. Sinds onze oprichting in 1978 hebben wij ons gespecialiseerd in opleggers met een lage laadvloer en het hoogste laadvermogen met rijbewijs BE. U vindt bij ons altijd een geschikte oplegger voor uw toepassing, waarbij u bent verzekerd van uitstekende kwaliteit.

De ideale oplegger kopen bij dé specialist

Wanneer u een oplegger gaat kopen, is het belangrijk om na te gaan welke oplegger of dieplader die we te koop aanbieden, geschikt is voor uw toepassing en past binnen uw budget. Ons team van specialisten helpt u graag om dit te bepalen, zodat u te allen tijde de juiste oplegger besluit te kopen. Bij het kopen van uw bouwvoertuigen, profiteert u bij ons altijd van:
  • Een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands materialen.
  • Ondersteuning en advies op maat op basis van uw wensen.
  • De beste service en onderdelenlevering.
Weet u bovendien dat u voor het rijden met een oplegger, rijbewijs BE nodig heeft? Wij voorzien u hierover graag van advies wanneer u een oplegger wilt kopen.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Bent u benieuwd welke BE-oplegger die wij te koop aanbieden, past bij uw behoeften? Of heeft u vragen over een specifieke oplegger die u wilt kopen of huren? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem telefonisch contact met ons op via 088 6259 600. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van uitstekend advies.

Inloggen