U bevindt zich hier:

BE trailers te koop

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

BE trailers zijn te koop bij Veldhuizen B.V. Wij hanteren scherpe prijzen. Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod. Veldhuizen B.V. is specialist in de levering van trailers, trekkers, opleggers en andere grote wagens. Onze ervaring gaat terug tot 1978, zodat wij zeer veel kennis hebben opgebouwd en u uitstekend kunnen adviseren. Onze opleggers hebben een lage laadvloer en het hoogste laadvermogen met rijbewijs B-E. 

U heeft een van onze BE trailers te koop zien staan, en nu?

Bij Veldhuizen B.V. staan diverse BE trailers te koop, voertuigen die u alleen mag besturen met een rijbewijs BE en een trekhaak zoals onze 3,85T trekhaak. Bent u op zoek naar een trailer, dan hangt de uiteindelijke keuze af van onder meer uw doeleinden en uw budget. Ons gediplomeerde team staat u graag bij in het keuze- en aankoopproces:

  • Neem een kijkje bij onze occasions. Alle specificaties van de BE trailers die te koop staan, hebben wij op deze website vermeld. U kunt zelfstandig nagaan welke trailer voor u het meest geschikt is.
  • Komt u er zelf niet helemaal uit, dan helpen onze medewerkers u graag verder. Zij nemen bij hun advies altijd uw wensen, doelstellingen en eisen in acht.
  • Ook na het aanschaffen van een trailer is Veldhuizen B.V. de klant graag van dienst met de beste service en onderdelenlevering.

Benieuwd welke BE trailer perfect is voor jouw behoeften?

Benader Veldhuizen B.V.

Wilt u meer weten over BE trailers of Veldhuizen-trucks die bij Veldhuizen B.V. te koop zijn, dan nodigen we u uit contact met ons op te nemen. Door ons te bellen op telefoonnummer 088 6259 600 kunnen wij u van advies voorzien en al uw vragen voor u beantwoorden.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen