U bevindt zich hier:

BE trekker te koop

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Een BE-trekker staat te koop bij Veldhuizen B.V., waar we sinds 1995 gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van trekkers met een mechanische compressor. Deze innovatie zorgt voor een langere levensduur van de installatie en biedt u de betrouwbaarheid die belangrijk is voor uw transportbehoeften. Onze trekkers zijn ideaal voor diegenen die zware en omvangrijke ladingen willen vervoeren met de zekerheid van een krachtig en duurzaam voertuig. 

Advies en informatie over een BE-trekker die u te koop heeft zien staan

Ons machinetransportbedrijf heeft altijd wel een geschikte BE-trekker te koop en biedt ook tweedehands BE-trekkers aan. De naam zegt het al: voor dit voertuig hebt u rijbewijs BE nodig, waarover we u graag informeren. Wij bieden u verschillende trekkers, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw transportdoelen en uw begroting past. Heeft u interesse in het aanschaffen van een BE-trekker? Bekijk dan allereerst eens onze occasions. Alle specificaties van een BE-trekker die te koop staat, zijn vermeld, zodat u zelf kunt kijken welk voertuig voor u het meest geschikt is.

Benieuwd welke BE-trekker perfect is voor jouw behoeften?

Benader ons

Wilt u meer weten over een BE-trekker die bij Veldhuizen B.V. te koop staat? We beantwoorden uw vragen graag. Onze medewerkers staan natuurlijk voor u klaar en adviseren u graag over onze Veldhuizen-trucks. Ook na de aanschaf van een trekker bieden we u een uitstekende service. Neem voor meer informatie contact met ons op via 088 6259 600. Naast trekkers hebben we ook diepladers in ons assortiment, ideaal voor het vervoeren van bouwmachines en landbouwvoertuigen.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen