U bevindt zich hier:

Gesloten oplegger huren

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Veldhuizen B.V. biedt u de optie om voor een bepaalde periode een gesloten oplegger te huren. Deze wagen is zeer praktisch bij groot transport. Sinds de begindagen in 1978 is Veldhuizen B.V. specialist in gesloten opleggers van 30 tot 50 m³ met rijbewijs BE. Voor de kleinere gesloten opleggers hebben wij een Clixtar ontwikkeld; dit is een bestelwagen waarin u 3000 kilogram kunt laden. Ons team van deskundige medewerkers is u graag van dienst met een vakkundig advies. 

Een gesloten oplegger huren, hoe werkt het?

Wilt u voor een bepaalde tijd een gesloten oplegger huren, omdat u deze bijvoorbeeld als verhuiswagen in wilt zetten? We bieden u diverse typen, voor allerlei ladingen en elk budget. Een gesloten oplegger beschermt uw lading tegen weersinvloeden en onbevoegde toegang, ideaal voor waardevolle of gevoelige goederen. Heeft u een gesloten oplegger langer nodig, dan is huren niet de beste oplossing. Overweeg daarom om de wagen te leasen of voor permanent gebruik aan te schaffen. U vindt bij ons ook diverse diepladers die te koop worden aangeboden. Deze diepleggers maken transport eveneens makkelijk.

Benieuwd welke gesloten oplegger perfect is voor jouw behoeften?

Huur bij ons een gesloten oplegger

Wanneer u behoefte heeft aan een betrouwbare en veilige transportoplossing, is het huren van een gesloten oplegger een uitstekende keuze. We begrijpen dat ieder transport uniek is en bieden daarom de flexibiliteit en zekerheid die u nodig heeft met onze Veldhuizen-trucks. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren over de best passende gesloten oplegger voor uw transportbehoeften. Neem voor een persoonlijk advies en het bespreken van de mogelijkheden gerust contact met ons op via 088 6259 600.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen