U bevindt zich hier:

Gesloten oplegger huren

Veldhuizen Wagenbouw biedt u de optie om voor een bepaalde periode een gesloten oplegger te huren. Deze wagen is zeer praktisch bij groot transport. Sinds de begindagen in 1978 is Veldhuizen Wagenbouw specialist in gesloten opleggers van 30 tot 50 m³ met rijbewijs B-E. Voor de kleinere gesloten opleggers hebben wij een Clixtar ontwikkeld; hier kunt u mee rijden als een bestelwagen en 3000 kg laden. Ons team van deskundige medewerkers is u graag van dienst met een vakkundig advies.

Verhuur

Veldhuizen Wagenbouw biedt diverse wagens met verschillende afmetingen en prijzen. Heeft u voor bepaalde tijd een gesloten oplegger nodig, dan kunt u deze huren. We bieden u diverse typen, voor allerlei ladingen en elk budget. Heeft u een gesloten oplegger langer nodig, dan kunt u ook overwegen de wagen te leasen of voor permanent gebruik aan te schaffen. Onze gediplomeerde medewerkers hebben uitstekende kennis van zaken en adviseren u daarom graag over de meest geschikte keuze. Wij gaan altijd uit van uw doelstellingen, wensen en eisen. De relatie met de klant is voor ons niet afgelopen bij het tekenen van een contract of na de verkoop: wij bieden tevens een uitstekende service en onderdelenlevering.

Nadere informatie

Veldhuizen Wagenbouw geeft u graag nadere informatie wanneer u een gesloten oplegger wilt huren. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Bekijk ook:

Inloggen