U bevindt zich hier:

Verhuiswagen

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

In ons ruime aanbod aan diverse voertuigen en wagens vindt u altijd wel een geschikte verhuiswagen. Vervoer al uw goederen efficiënt en met gemak. Veldhuizen B.V. is uw partner in bedrijfstransport en agrarische voertuigen. Profiteer van onze jarenlange ervaring en ons team van toegewijde specialisten om u te voorzien van de beste materialen. 

Benieuwd welke verhuiswagen perfect is voor jouw behoeften?

Bij ons vindt u een geschikte verhuiswagen voor elke klus

U vindt bij ons diverse opties voor een kwalitatieve verhuiswagen. Zo kunt u bij ons een gesloten oplegger huren om al uw spullen efficiënt in te vervoeren. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een gebruikte oplegger te kopen voor een lagere prijs dan een nieuw model. Dankzij de hoge kwaliteit en lange levensduur van onze opleggers, bent u verzekerd van nog vele jaren plezier van uw oplegger.  Bent u op zoek naar een lichtere optie om het verhuizen makkelijk te maken? Kies dan voor onze lichtgewicht aanhangwagen die u eenvoudig achter uw voertuig bevestigt. 

Ontdek de mogelijkheden van onze transportoplossingen voor uw verhuizing

Reken op ons machinetransportbedrijf om u te voorzien van de beste verhuiswagen voor elke verhuizing. Ons team denkt graag met u mee over een passende oplossing voor uw aanstaande verhuizing. Neem contact met ons op zodat we de juiste verhuiswagen voor u kunnen vinden en bel naar 088 6259 600

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen