U bevindt zich hier:

Oprijwagen

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Wanneer u op zoek bent naar een degelijke oprijwagen, dan moet u zeker bij Veldhuizen B.V. zijn. Wij zijn al ruim 35 jaar specialist in het fabriceren van dergelijke wagens en blijven onze producten continu verder ontwikkelen. Om die reden kunt u tegenwoordig bij ons terecht voor een oprijwagen met de laagste laadvloerhoogte die verkrijgbaar is op de markt!

Een oprijwagen kopen in een uitvoering die bij uw toepassing past

Onze wagens zijn leverbaar met standaard oprijgoten en ook met oprijkleppen voor het transport van heftrucks en hoogwerkers. Verschillende oprijwagens in ons aanbod zijn direct uit voorraad leverbaar. Bovendien vindt u in ons aanbod aan occasions gebruikte oprijwagens die slechts kort gebruikt zijn en dus nog in uitstekende staat verkeren.

Benieuwd welke oprijwagen perfect is voor jouw behoeften?

Wilt u liever huren?

Bij Veldhuizen B.V. beschikken we tevens over een verhuurvloot van vijftig modellen met een laadvermogen van 4,3 tot 27 ton. Deze wagens zijn te huur per dag, week, maand en zelfs tot 48 maanden. Ook andere wagens zijn bij ons te huren. Kies bijvoorbeeld voor het huren van een gesloten oplegger of een zandkipper.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u meer informatie over de aanschaf of huur van een oprijwagen, of een ander voertuig uit ons aanbod? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden wanneer u contact opneemt met ons machinetransportbedrijf in Groenekan, nabij Utrecht. We zijn te bereiken via 088 6259 600.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen