U bevindt zich hier:

Zandkipper

Met een zandkipper die te huur is bij Veldhuizen B.V. maakt u uw werkzaamheden nog gemakkelijker. Onze moderne voertuigen zijn voorzien van de laatste technieken om de lostijd enorm te reduceren. Hierdoor weet u zeker dat uw project soepel en snel verloopt.

Bij ons vindt u altijd een geschikte zandkipper te huur

In ons assortiment bouwvoertuigen vindt u verschillende soorten zandkippers te huur. Deze verschillen van elkaar op het gebied van trekkracht en laadruimte. Op basis van uw wensen bieden wij u de meest geschikte zandkipper te huur aan. Zo heeft u voor een groot project een zandkipper nodig met een grote laadruimte en voor een kleiner project een compactere. Onze specialisten geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Een zandkipper langduriger nodig? Kopen is mogelijk

Neemt uw bedrijf steeds meer grote opdrachten aan waarbij een zandkipper noodzakelijk is? Denk dan eens aan kopen in plaats van huren. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan splinternieuwe en gebruikte zandkippers van de beste kwaliteit. Door het kopen van een zandkipper bespaart u op de langere termijn op de kosten.

Laat u deskundig adviseren door onze specialisten

Of u nu kiest voor een zandkipper die bij ons te huur is of voor het kopen ervan, wij geven u altijd deskundig advies over de meest geschikte variant. Wilt u direct meer informatie of een zandkipper huren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088 6259 600. Een van onze ervaren medewerkers vertelt u dan graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk ook

Inloggen