U bevindt zich hier:

Zandkipper

Specialisatie in machinetransport

Diverse ombouwmogelijkheden
Onderdelen beschikbaar

Met een zandkipper die te huur staat bij Veldhuizen B.V., maakt u uw werkzaamheden nog gemakkelijker. Onze moderne voertuigen zijn voorzien van de laatste technieken om de lostijd enorm te reduceren. Hierdoor weet u zeker dat uw project soepel en snel verloopt.

Benieuwd welke zandkipper perfect is voor jouw bedrijf?

Bij ons staat er altijd een geschikte zandkipper te huur

In ons assortiment aan voertuigen vindt u verschillende soorten zandkippers. Deze verschillen van elkaar op het gebied van trekkracht en laadruimte. Op basis van uw wensen bieden wij u de meest geschikte zandkipper te huur aan. Zo heeft u voor een groot project een zandkipper nodig met een grote laadruimte en voor een kleiner project een compactere. Onze specialisten geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Een zandkipper kopen is ook een mogelijkheid

Neemt uw bedrijf steeds meer grote opdrachten aan waarbij een zandkipper noodzakelijk is? Denk dan eens aan kopen in plaats van huren. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan splinternieuwe en gebruikte zandkippers van de beste kwaliteit. Door een zandkipper te kopen, bespaart u op de langere termijn op kosten. Daarnaast is het mogelijk om zelf een 10×8 ombouw te realiseren met onze services. Voor een kortere draaicirkel kiest u een Widespread-ombouw. Heeft u voor uw volgende opdracht ook een dieplader nodig voor transport? Ook deze vindt u in ons uitgebreide aanbod.

Laat u deskundig adviseren door onze specialisten

Of u nu kiest voor een zandkipper die u bij ons huurt of voor het kopen ervan, wij geven u altijd deskundig advies over de meest geschikte variant. Wilt u direct meer informatie over een zandkipper die te huur staat of onze andere Veldhuizen-trucks? Neem dan contact met ons op. Een van onze ervaren medewerkers vertelt u dan graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Stel uw vraag via het formulier

Verhuur

Inloggen