U bevindt zich hier:

Bouwvoertuigen

Bouwvoertuigen voor elke klus koopt of huurt bij Veldhuizen B.V. Daarnaast staan we voor u klaar met onderhoudsdiensten. Wij specialiseren ons in uiteenlopende transportoplossingen, waardoor u voor elk bouwproject bij ons kunt aankloppen voor de benodigde voertuigen.

Bij ons koopt én huurt u bouwvoertuigen

Bent u een aannemer met een groot bouwbedrijf? Dan is het kopen van bouwvoertuigen hoogstwaarschijnlijk de meest rendabele optie. Wanneer u een eenmalig bouwproject op de planning heeft staan waar u professioneel materieel voor nodig heeft, is huren een betere optie. Bij Veldhuizen B.V. is het beide mogelijk. U bent daarbij te allen tijde verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Zo verloopt elk bouwproject vlot en deskundig. Wanneer u bij de aankoop van uw benodigde bouwvoertuigen geld wilt besparen, bekijkt u de occasions in ons aanbod. U betaalt dan de scherpste prijs voor uw dieplader of andere occasion.

Bekijk de mogelijkheden online en neem contact met ons op

Gaat u bouwvoertuigen, zoals een asfaltkipper en een BE-oplegger, huren of kopen bij ons bedrijf in Groenekan, nabij Utrecht? Het is beide mogelijk. Bekijk de verschillende voertuigen online en neem contact met ons op via 088 6259 600 bij interesse. Wij voorzien u dan graag van persoonlijk advies met betrekking tot de materialen waar u interesse in heeft.

Inloggen