U bevindt zich hier:

BE oplegger

Bij Veldhuizen Wagenbouw vindt u de BE oplegger die u zoekt, of u nu wilt huren, leasen of kopen. Wij hanteren hiervoor zeer betaalbare tarieven. Al sinds 1978 zijn wij specialist in opleggers met een lage laadvloer en het hoogste laadvermogen met rijbewijs B-E. Onze ruime ervaring resulteert erin dat wij onze klanten uitstekend van advies kunnen dienen.

Diverse opties

Veldhuizen Wagenbouw biedt u verschillende mogelijkheden wanneer u een BE oplegger nodig hebt. We leveren niet slechts diverse wagens met verschillende afmetingen en prijzen, maar houden ook rekening met de duur van de periode waarin u een oplegger nodig hebt:

  • Voor een kortere periode kunt u een BE oplegger huren.
  • Voor een langere periode is leasen wellicht een passende oplossing.
  • Voor permanent gebruik kunt u bij ons ook opleggers aanschaffen.

Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden die we bieden voor BE opleggers, waarbij uw wensen en eisen altijd voorop worden gesteld. Neemt u wel in acht dat u over een rijbewijs BE dient te beschikken om dit voertuig te mogen besturen? We informeren u hier graag over. Bij Veldhuizen Wagenbouw kunt u tevens terecht voor de beste service en onderdelenlevering.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een BE oplegger en onze mogelijkheden, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen:

Bekijk ook eens:

Inloggen