U bevindt zich hier:

Oplegger huren

Bij Veldhuizen B.V. kunt u voor een bepaalde periode een oplegger huren: een wagen die uitstekend inzetbaar is voor groot transport. Al sinds 1978 zijn wij actief in dit vakgebied, waardoor we tegenwoordig de beste opleggers met een lage laadvloer en het hoogste laadvermogen met rijbewijs BE aanbieden voor de verhuur.

Een oplegger huren die past bij uw toepassing

Veldhuizen B.V. biedt verschillende wagens met diverse afmetingen en prijzen aan. Heeft u voor een bepaalde periode een oplegger nodig? Dan kunt u dus bij ons de juiste oplegger huren tegen een aantrekkelijke prijs! Onze diverse typen wagens zijn geschikt voor uiteenlopende ladingen en elk budget. Ga bijvoorbeeld voor een gesloten oplegger. Wanneer u voor een langere tijd een oplegger nodig heeft, zijn onze opleggers die te koop staan het overwegen waard. Ons gediplomeerde team adviseert u graag over de beste keuze in uw situatie en neemt daarbij natuurlijk uw wensen en eisen in acht.

Profiteer van uitstekende service

Ons klantcontact stopt niet bij het tekenen van een huurcontract of na de verkoop: wij bieden u namelijk uitstekende service en onderdelenlevering aan. Reden genoeg dus, om uw oplegger bij ons te huren. We voorzien u graag van meer informatie als u een oplegger wilt huren of als u interesse heeft in een opleggeroccasion. Neem contact op met ons kantoor in Groenekan, nabij Utrecht, via 088 6259 600.

Inloggen