Bouwvoertuigen

Bouwvoertuigen van de beste merken koopt, huurt of laat u onderhouden bij Veldhuizen B.V. Of u nu op zoek bent naar aanhangwagens, opleggers of oprijwagens, in ons uitgebreide assortiment vindt u de juiste transportoplossing voor uw bouwproject.

Bouwvoertuigen kopen of huren? Wat past het beste bij u?

Bent u een aannemer en heeft u een groot bouwbedrijf? Dan is het kopen van bouwvoertuigen de meest rendabele optie. Heeft u een eenmalig project waar u professioneel materieel voor nodig heeft? Dan bent u voordeliger uit met het huren van bouwvoertuigen. Alle opleggers die bij ons beschikbaar zijn, zijn van de allerhoogste kwaliteit, waardoor u zeker weet dat uw bouwproject vlot en deskundig verloopt.

Bespaar door het kopen van een occasion

Wist u dat Veldhuizen B.V. ook occasion bouwvoertuigen beschikbaar heeft? Dit aanbod varieert, maar u weet wel dat u altijd een scherpe prijs betaalt voor een machine die goed onderhouden is en nog naar behoren functioneert.

Krijg deskundig advies

Of u nu gaat voor het kopen van bouwvoertuigen of het huren ervan, wij geven u altijd persoonlijk advies over de meest geschikte optie voor u én over de beschikbare bouwvoertuigen. U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +31(0)346 259 600.

Bekijk ook